Pinocchio
♣Webmaster♣

write about your self and paste it here . u can write anything about you , and how long is it , up to you



♠Misc♠

Put Your Cbox , Fibox and etc here . MAX width 200 !

Anon , Hater . i'll kick ur ass


♥Them♥

Apis Danger Danger
Danger Danger Danger
Danger Danger Danger
Danger Danger Danger
Danger Danger Danger

next ? inform me at cbox !


♦Applause♦

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : Pakcik Google ImgUr
Best View : Using Google Chrome
▲Tak bess▼
Saturday, January 7, 2012, 10:50 PM | 0Letters

Heyy kawan kawan, Ermmm korang best tak sekolah petang :3
Aku tak suka lahh sekolah petang penat tauu.,Pegi dah lhaa panas2
Pastuu balik maghrib pulak tuu Hhaaa kekadang solat maghrib pon tak solat,
Aku mandi punya lambat,,Hheeee :D
Tapi bestt sekolah dpat kawan baru,Cuma awek baru jee belum Hhaaaa Korang macam mane
sehat,.Nie jee aku boleh tulis,.Aku sayang korang semua :D Muahheeeeee




▲▼
Thursday, December 1, 2011, 7:37 AM | 0Letters

Saat saya bersama awak sayalah orang yang paling gembira kerana mendapat cinta dan kasih sayang dari awak. Saya inginkan awak bahagia bersama saya bukan kerana harta,, Juga bukan kesempatan tapi kerana cinta saya terhadap awak.,:3 Mungkin saya merimaskan awak selalu tapi saya harap awak sentiasa selamat dan gembira dengan kehadiran saya dalam hidup awak .,<3 Dengan adanya saya disisi awak,,saya yakin awak akan merasa sangat di hati awak :D Kerana setiap saat masa yang saya ada,,Saya inginkan awak? Kerana awak,, Hidup saya menjadi amat bermakna sekali.:) Kerana awak,,hidup saya hari2 hidup saya menjadi semakin indah.,Kerana awak mimpi2 saya akan menjadi nyata,Kerana awak,saya tekad untuk melakukan yang terbaik.,:D Kerana awak saya berusaha untuk memperbaiki kelemahan dan kesilapan saya :(




▲kenapa▼
7:29 AM | 0Letters




▲Cinta Untuk seseorang▼
Saturday, November 19, 2011, 2:32 AM | 0Letters

Cinta adalah iman dan keimanan juga yang menentukan ketahanan dan kesetiaan pasangan bercinta..:D
Apabila manusia gagal mencintai Allah maka cinta sejati tidak akan ditemuinyaaa..:)
Cinta yang tulus lahir daripada sikap perbuatan dan tindak balass yang die pamerkan olehh
Seseorang bukan dari kata-kata bermadah walaupun terlalu indah :) Orang terlalu banyak berjanjie
semasa bercinta adalah orang yang keliru dengan perasaanya sendieri.
Kita sebenarnya tidak pernah jatuh cintadan tidak pernah dicintai sekiranya kamu sering mengatakan
gagal dalam percintaan.Kecacatan cinta bukannya terletak atas sebab "Cinta Itu Buta" tetapi disebabkan
mereka selalu mempermainkan cinta..:3.Kamu adalah insan yang kecewa sebelum waktunya  sekiranya kamu
sering mengucapkan "Aku Cinta Padamu" dan "Adakah Kau Mencintai Aku"Cinta adalah anugerah Tuhan,,
Mereka yang menerima dan mengalami tidak pernah menyedari bahawa die telah jatuh cinta pada seseorang:D
Ini saja yang aku boleh tuliss untuk korang semua.,Aku bukan ikut orng,..cumu aku pernah terbaca komikcinta ini..,kayyyyy tlongg folow2 lahh yeaaa




▲maafkan aku▼
12:48 AM | 0Letters

Maafkan aku yea..? Ada bdak nie aku sayangkn die sngat2 tapi die dah ada boy plak..?
Smalam aku lpak ngan kawan2 aku kat jambu kan.?Die pown adaa.Sampai2 aku tunggu
boy die hantar die balik dluu tull tak?Aku memang suka kat die bab dia baik,,cantik plak tuu.?
tapii dah adaa membe aku punya kan..Aku bkan nak paksa kau luahkan hati kau untuk aku kayy..
Bilaaa aku tengok kau jeaa pastue kau senyum kat aku tol tak..Maafkan aku Azizul boy nya bdak nie
bab wat blogg macam nie...Aku bkan nak skitkan atie kau..Bkan!! semenjak Akmal couple ngan girl kau
Aku dah sukaa maafkan aku yeee azizul..:( Aku banggaa dapat kawan yang baik macam kau azizul kayy
Pleaseee klau kawan2 aku yang baca blog aku nie...




▲kenapa aku yg kau mahu▼
Friday, November 18, 2011, 8:00 AM | 0Letters

Kenapa mesti aku yg kau nak lagi ? Aku kan slalu buat kau sakit hati,marah.tipu dan bnyak lgiee..kan?
Ehh dok,kau nmpak jea aku nie ksar pda setiap masa,saat.
Tapie aku still ada perasaan yang lmah lembut tahuu tak? Sorry tau aku bukan taknak reply messg kau,
pic up call tuu semua.But,,kau tahu kan aku ni macam mana? Bukannya aku tk pernah nak hargai kau.
Hope kau paham lah ehh dok.? Aku mlaslah cakap lebih2 nantie kau yang kena maki,sia sia jea lhaa dok
Kau taksuka kan aku buat macam tuu?So,tkpayah ckap benda yg sama berulang kali ehh..Aku tksuka!
K paham kan??Eeeee mood spoil gilaa malam nie kay..banyak lgie laki2 lain kayy...:(




▲Bosan , kan dah :)▼
Wednesday, November 2, 2011, 7:52 AM | 0Letters

Bosannya tak adew girlfriend ermm..:( kalau adaa pon macam yall..
dekat facebook rmai yang mntak couple ngan aku tpie prangai mcam apew..?
tak apew lhaa aku tnggu bdak nie jew muka die cantik,baik,,urmmm
diee skarang lom putuzz ngan boyfriend die lgie..tak pe lhaa aku tnguu jee?
klauu yang dlam facebook tue yang aku dah ckap kurang ajar kat korang
tolong maafkan aku..klau aku mrah marah tuu tak ade modd..boring duduk
kat umah mengdap lattop jee..:D maafkan aku kklau tersilap bahasa kt korng,,
Muaahhheeeee...:D:D




History .